Reacties


Saskia, maart 2018
In een woord: FANTASTISCH! Tineke van Gewoon Roos is ontzéttend kundig, heel professioneel, weet precies wat ze doet, gouden handen die aanvoelen of de massage juist wat harder of zachter mag. Ik kan het iedereen aanbevelen, juist omdat ze ook coachingstechnieken gebruikt en dat meeneemt tijdens de behandeling. Een onverwachte verrassing. Ik kan Gewoon Roos ten zeerste aanbevelen!
Judith, maart 2018
Ik heb 10 afslankmassages bij Tineke gehad, en ben in totaal 21 centimeter van buik/rug/heupen kwijt. Tineke werkt zeer professioneel, en ondanks dat de massage soms pittig is, is het door het geheel toch erg ontspannend. Tineke is een warm en vriendelijk mens en dat heeft zijn uitwerking tijdens de massage. Heel persoonsgericht kijkt ze wat je nodig hebt. Ik ben zeer tevreden!
SVAR
Een bijzonder prettige ervaring, in een professionele ruimte. Klantvriendelijke behandeling en ontspannen sfeer. Kortom een dame die weet waarmee ze bezig is en je veel vertrouwen geeft. Aanbevelenswaardig en ik kom zeker regelmatig terug. Bedankt.
Carolin
Ontvangst en uitleg duidelijk In het begin niet echt aangenaam, maar heb nu meerdere behandelingen gehad en mijn huid is steviger, minder cellulitis, minder stijve nek/schouders. Lijf is soepeler in beweging. Werkt op alles fijn door.
N. de Graaf
Het was top! Aan alles merk je dat Roos veel ervaring heeft en dat je in goede handen bent. De massage was zeer ontspannend. Mij zelf en lichaam zijn geheel ontspannen en het is een kadootje voor mij zelf. Echt een aanrader.
Bauke Goudbeek
Een heerlijk aangename hotstonemassage gehad van Massagepraktijk Gewoon Roos! De massage was stevig wat ik persoonlijk erg fijn vind. De massagetafel was een fijne brede en stevige tafel (aangezien ik zelf nogal wat groter ben). Voor herhaling vatbaar.
Laura Goudbeek
Een paar weken geleden voor het eerst kennisgemaakt met Massage praktijk Gewoon Roos! De hotstonemassage was heerlijk ontspannend. Tevens werd er goed aandacht besteed aan de knopen. Mijn spieren voelden weer soepeler aan. De volgende massage staat weer gepland. Zit mij daar nu al op te verheugen!
Bette de Jonge
De massage was bijzonder aangenaam en deed zijn naam alle eer aan: het was heel erg ontspannend. Het was in zijn totaliteit een hele plezierige belevenis, die zeer zeker voor herhaling vatbaar is. Ik wil ook de rozenkwartsmassage uitproberen en andere dingen.
Yolanda W.
Hoera, ik heb weer een 5-massagekaart gekocht, alleen maar Rozenkwarts-behandelingen Deluxe. Het is heerlijk, pure verwennerij voor mijn gezicht en lichaam.
Karie
Heerlijk, ontspannend, gaf me energie en rust. Tineke is een hele lieve zorgzame vrouw die je op je gemak stelt en echt naar jou als persoon kijkt. Ook leuk om cadeau te geven.
Moniek
Een heerlijke Hotstone massage gehad. De warmte van de stenen is weldadig en de massage heerlijk ontspannend. Je krijgt alle aandacht en tijd en je voelt je na afloop als herboren. Als je dit ervaren hebt kom je terug voor meer.
Laura S.
De Hotstone massage was heerlijk ontspannend. Je voelt je welkom en de masseuse is erg aardig. Op de achtergrond een zacht muziekje wat mee helpt om te kunnen ontspannen. Echt een aanrader om helemaal tot rust te komen.
A. Neefe
In 1 woord geweldig! Je wordt vriendelijk ontvangen. Deze Hotstone massage heb ik nog nergens zo goed gehad. Ze zorgde ervoor dat ik me totaal kon ontspannen, viel zelfs in slaap, is me nog nooit overkomen. Zeker een aanrader.
Charlotte
Er werd mij aangeraden om een Rozenkwartsmassage te nemen bij Gewoon Roos! en dan wel de lange uitgebreide versie, ik zou er geen spijt van krijgen. Een gezichtsbehandeling en lichaamsmassage in één. Verrukkelijk, de geur van de rozenolie, het gevoel van de penselen op je gezicht, de warmte van de rozenkwarts stenen, de sfeer in de kamer.....helemaal top. Een echte aanrader voor een ieder die even ontspanning nodig heeft. Het bezoek was een schot in de roos.
Irene v. W.
Na aanleiding van een twitter bericht besloot ik een Rozenkwarts behandeling te nemen. Op de site stond vermeld dat dit een zeer luxe behandeling was. Geen woord is er van gelogen. Heerlijke geur en een zeer ervaren masseuse.
E.
Na de ontspanningsmassage aangevuld met Hotstone massage voelde ik me herboren. Het was een fijne ervaring. Tineke is heel deskundig en professioneel. Ze gaf me ook nog tips voor in het dagelijkse leven, heel handig. Echt een aanrader.
Sonja H.
Ontspanningsmassage in de ware zin van het woord!. Tineke verstaat de kunst van het masseren zo goed dat je volledig in het geheel opgaat. Rust en ontspanning in een omgeving die iedere prikkel van buitenaf uitsluit. Kortom: Geweldige ervaring.
Angela
Zowel van de Hotstone als Rozenkwarts massage mogen genieten. Zo ontspannen dat het moeite kostte bij te komen. Je voelt je welkom en letterlijk in goede handen. Dat vindt ook mijn echtgenoot en vriendin die ik de Hotstone massage cadeau heb gedaan. Een zeer welkome "time out"
Anneke
Bij Tineke wordt je heerlijk verwend, of je nu een ontspannings- Hotstone massage of een Rozenkwarts behandeling ondergaat. Ik heb ze allemaal uitgeprobeerd en zijn zo goed bevallen dat ik niet kan kiezen. Tineke is een vakvrouw die erg goed kan masseren, vriendelijk is en in een fijne omgeving werkt. Je gaat als nieuw weer de deur uit. Alles kan ik aanraden.
Melissa
De ontspanningsmassage voelde lekker aan. Er was ontspannende muziek op de achtergrond. Ook heb ik kennis gemaakt met de Hotstone massage. Deze voelde heerlijk en is zeker voor iedereen een aanrader.
Mercedes
Ik heb bij Gewoon Roos! kennis gemaakt met de Hotstone massage. Vond het een sensatie, heerlijk om die warmte gecombineerd met de geurige olie en een ontspannend muziekje te ervaren. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je volledig kunt ontspannen. Een genot en een cadeautje voor jezelf!
Yvonne
Heb een hele ontspannende massage gehad want je wordt door Tineke helemaal in de watten gelegd. Hotstone was nieuw voor mij, maar het was een heel goed idee. De warme gladde stenen voelen heerlijk aan. De kers op de taart was de afsluitende voetmassage. Die was heerlijk.
Gerard
Het was een hele fijne ervaring bij Tineke op de massage tafel. Eerst een gesprekje, waar je al enigszins tot je zelf komt. Daarna de Hotstone massage waar je helemaal ontspannen van wordt. Tot slot de prikkelende voetmassage. Bedankt.
Sabine
Wegens hoofdpijnklachten heb ik verschillende massages ondergaan. Stuk voor stuk heerlijk. De Hotstone massage maakt je warm door je hele lichaam. Ik was huiverig voor de voetmassage, maar achteraf bleek die heerlijk te zijn. Er werden verschillende knopen in mijn nek gevonden die helemaal weg zijn gemasseerd, en mijn hoofdpijn verdwenen is. Tineke is een klantgerichte masseuse, de kamer is rustgevend ingericht. Je wordt echt in de watten gelegd. In 1 woord TOP!
Gea
I.p.v. een avondje sporten, naar Tineke voor een Hotstone massage en het was heerlijk. De ontspannende massage en daarna de warme stenen waarvan de warmte een heerlijk gevoel geven vooral op mijn spieren. De voet massage vond ik ook erg prettig. Ik heb er na afloop nog lang van genoten en kom zeker nog een keer terug. Tineke bedankt het was helemaal top.
Thea
Totale ontspanning in een zeer prettige en warme sfeer. De rust en het geduld wat Tineke uitstraalt maken deze massage helemaal af. Ze neemt de tijd voor je terwijl op de achtergrond rustgevende muziek nog meer ontspanning toevoegt. Dit ga ik zeker vaker doen en kado geven. (wat ze overigens mooi verpakt).
Sylvia
De Hotstone massage is werkelijk zalig en ontspannend. De rust die de massagekamer biedt is heel prettig. Je komt er als herboren vandaan. Zeker een aanrader als je even helemaal nergens aan wilt denken en alleen maar wilt genieten.
L.R.
Na veel sporten ging mijn rug wat vast zitten. De "knopen" werden snel weg gemasseerd en nieuw voor mij de Hotstone massage. Wat een heerlijk ontspannend/rustgevend gevoel geeft dit. Super, ik kan er weer tegen.
Wil
Een heerlijke massage, zeker in de winter. De massageruimte is sfeervol waar niets aan ontbreekt. Zij gebruikt natuurlijk olie wat ik heel belangrijk vind. Je komt helemaal tot rust met op de achtergrond een mooi muziekje. Na afloop rustig een glaasje water om de afvalstoffen vast af te laten voeren.
Angelique
Echt super, zeer ontspannen, er werd alle tijd voor genomen. De massage duurde langer dan gepland zonder dat er meer kosten bij kwamen. Het was een zeer ontspannen sessie! Aanrader. Tineke is een topmens.
Hanneke
Bij Gewoon Roos! kom je binnen in een rustige en sfeervolle omgeving. De massage is gegeven door een bedreven masseuse. Het was een erg lekkere en ontspannende ervaring. Ik kom zeker terug. Een aanrader voor iedereen.
A.R.
Gewoon Roos! = gewoon zoals een ontspanningsmassage moet zijn. In rust genieten! Een heerlijke ervaring en een aanrader is de voetenmassage!. Verder een hele nette en verzorgde massagekamer. Al met al een aanrader.       
     HSDesign 2010