Cupping massage

De Cupping massage bij Gewoon Roos! Is een combinatie van Cupping Therapie en ontspanningsmassage. Cupping Therapie vindt zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunde en is al duizenden jaren oud. Het is een effectieve manier om spierknopen te ontspannen en blokkades in het lichaam te verminderen of op te heffen.

Werking Cupping
Cupping therapie werkt met het plaatsen van kunststof cups op de huid. Met beleid wordt vacuum toegepast op de cup, waarbij stimulatie plaatsvindt van de huid en onderliggend bindweefsel. Waar de cups worden geplaatst, en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van behandeling. Cupping heeft en sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Door de plaatsing en massage met de cups zie je een plaatselijk reactie op de huid, die rood tot donkerblauw kan kleuren. Afvalstoffen worden door de intensieve behandeling en massages afgevoerd. De energie kan weer vrijer stromen door het lichaam.
Cupping is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed, en de lichaamsvloeistoffen. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de porien. Het lichaam wordt eerst in gemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft. Als we pijn ervaren impliceert dit een blokkade in de energiestroom.

Duur van de behandeling
De Cupping massage/therapie in combinatie met ontspanningsmassage voor rug, nek, en schouders 45 minuten.
Bij 60 minuten worden ook de benen en armen behandeld.

Tarief
Cupping Massage/therapie in combinatie met ontspanningsmassage
45 minuten € 42,50

Cupping Massage/therapie in combinatie met ontspanningsmassage
60 minuten € 50,00

Cupping Massage/therapie in combinatie met hotstone massage
70 minuten € 55,00


andere

Rozenkwarts Behandeling voor gezicht of lichaam. Kobido Japanse gezichtsmassage. Ontspanningsmassage HotStone massage Bindweefsel massage Vlindermassage Chinese Voetreflex Massage Afslankmassage Zwangerschapsmassage Triggerpoint Elastisch tapen Cupping therapieHSDesign 2010