Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage bij Gewoon Roos! is een weldaad.

De zwangerschap is een unieke en bijzondere tijd in je leven, waarin veel verandert in je lichaam. Rust en ontspanning zijn hard nodig om deze tijd gezond en in balans mee te maken. Bovendien is het goed voor de ontwikkeling van je baby.

De veranderingen van je lichaam tijdens de zwangerschap zijn bijzonder om te ervaren. Een zwangerschapsmassage helpt om even helemaal te ontspannen, en eventueel aan de zwangerschap gerelateerde klachten verlichting te geven. Het is een verlichting voor rug, bekken, been en schouder klachten.

Deze massage is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn vanaf de vierde maand van je zwangerschap tot aan de bevalling. Er wordt gemasseerd in zijligging op een massagetafel. In overleg wordt ook de buik gemasseerd, dit is heerlijk voor je baby en ontspannend voor de harde buik.

Een massage kan ingezet worden voor klachten als:

•     Bekken
•     Lage rugklachten
•     Beenkrampen
•     Schouderklachten
•     Hoofdpijn
•     Vermoeidheid

Een zwangerschapsmassage wordt vooraf gegaan met een heerlijk ontspannend voetenbadje met rozenolie.

Heerlijk een moment om tot jezelf te komen.Tarief voor een massage van 60 minuten is € 50,00


andere

Rozenkwarts Behandeling voor gezicht of lichaam. Kobido Japanse gezichtsmassage. Ontspanningsmassage HotStone massage Bindweefsel massage Vlindermassage Chinese Voetreflex Massage Afslankmassage Zwangerschapsmassage Triggerpoint Elastisch tapen Cupping therapie
HSDesign 2010