Chinese Voetreflex Massage


Behandeling voetreflex

•    Tijdens de behandeling voetreflex worden de zones in de voet onderzocht d.m.v. te drukken met duim of vingers en een speciale massage stick. De voet reflex massage voelt ontspannen aan. Het kriebelt niet en is niet pijnlijk.

•    De al 4000 jaar bestaande Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans. Regelmatig masseren van de voeten zorgt voor ontspanning, welbehagen en nieuwe levensenergie, het is een bijzonder krachtige methode. Het verschil met een westerse massage is dat de Chinese massage de reflexzones met de meridiaanbanen en acupunctuur punten combineren. Tijdens het masseren van de voeten, onderbenen en knie, wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven.

•    Behandeling van een voetreflex massage duurt 45 minuten.
tarief is € 37,50

•    Een voetreflex massage is ook uit te breiden met een ontspannings-massage van 15 minuten, tarief is dan € 47,50.

andere

Rozenkwarts Behandeling voor gezicht of lichaam. Kobido Japanse gezichtsmassage. Ontspanningsmassage HotStone massage Bindweefsel massage Vlindermassage Chinese Voetreflex Massage Afslankmassage Zwangerschapsmassage Triggerpoint Elastisch tapen Cupping therapieHSDesign 2010