Vlindermassage

Wat is een vlindermassage?
De vlindermassage is een eenvoudige, zachte, subtiele en ontspannende massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Het zorgt voor een diepe ontspanning, herstelt het evenwicht in het lichaam en nodigt het lichaam uit blokkades en oude spanningen los te laten.

De beweging, de vlinder, wordt eindeloos herhaald. De zachte aanraking en het herhalende karakter van de massage zorgen voor een diepe ontspanning.

Ook de blaasmeridiaan loopt over de ruggenwervels en is met haar 67 punten de langste oppervlakkigste meridiaan. De blaasmeridiaan voert de losgekomen spanningen/afvalstoffen af.

Het is pure ontspanning, door de warme, zachte massage, die aanvoelt als een continue streling van warmte en geborgenheid is het bijna onmogelijk om niet ontspannen te raken en je over te geven aan de totale rust. Het valt niet mee om na 30 minuten van overgave weer een stap in het "NU" te zetten.

Mijn advies is dan ook om aansluitend van een vlindermassage een voetmassage van 15 minuten te nemen, je blijft dan nog even in die heerlijke ontspanning hangen en kan langzaam weer in het "hier en nu " komen. Ook een combinatie met b.v. een hotstone massage is mogelijk.


Wat doet een vlindermassage

•     Geeft rust, veiligheid en geborgenheid
•     Vermindert stress, spierspanning en verlicht pijn
•     Maakt gewrichten soepeler
•     Bevordert herstel
•     Leert spanning in het lichaam herkennen

Tarief vlindermassage 35 minuten: € 37,50

Tarief vlinder- en voetmassage 50 minuten: € 47,50

Tarief vlinder- voet- en hotstone massage 75 minuten: € 59,00
andere

Rozenkwarts Behandeling voor gezicht of lichaam. Kobido Japanse gezichtsmassage. Ontspanningsmassage HotStone massage Bindweefsel massage Vlindermassage Chinese Voetreflex Massage Afslankmassage Zwangerschapsmassage Triggerpoint Elastisch tapen Cupping therapie

HSDesign 2010