HotStone massage

HotStone massage is een ontgiftende massage die gegeven wordt met warme stenen en warme olie. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren en botten. De druk van de stenen zorgt ervoor dat je je energie weer terughaalt. Het gebruik van warmte vergroot het gevoel van welzijn en er kan dieper en effectiever gewerkt worden.

HotStone massage is in het bijzonder geschikt voor mensen met spier-, gewricht- en/of zenuwpijnen, rug- nekpijn of algehele moeheid. HotStone massage is ook heel geschikt voor iedereen die lekker wil relaxen en zijn lichaam wil laten verwennen. Er wordt gemasseerd met natuurlijk gevormde basaltstenen uit het Andes gebergte.

Basalt houdt warmte langer vast. De stenen zijn erg glad en mooi rond van vorm doordat ze jarenlang in de rivierbedding hebben gelegen en ze bevatten veel ijzer en magnesium.
Voordat ik met de warme stenen ga masseren zal ik eerst een rug inspectie doen om te voelen waar eventuele blokkades zitten en die eerst manueel behandelen.
andere

Rozenkwarts Behandeling voor gezicht of lichaam. Kobido Japanse gezichtsmassage. Ontspanningsmassage HotStone massage Bindweefsel massage Vlindermassage Chinese Voetreflex Massage Afslankmassage Zwangerschapsmassage Triggerpoint Elastisch tapen Cupping therapie
HSDesign 2010