Even voorstellen

Mijn naam is Tineke Roos-van den Burg. En mijn massagepraktijk heb ik de naam “Gewoon Roos! gegeven. Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Holistisch Coachen, en heb de opleiding NLP & Communicatie Practitioner bij New Live University afgerond. Daarnaast heb ik diverse vervolgopleidingen gedaan, o.a. Rozenkwarts gezicht- en lichaamsbehandeling, Kobido Japanse Gezichtsmassage, Vlindermassage, Cupping massage, Chinese voetreflex massage, Triggerpoint, Zwangerschapsmassage, Medical/Elastisch tapen, Afslankmassage en Bindweefselmassage, Meridianenleer.

De reden dat ik met deze opleidingen ben begonnen is heel divers. De belangrijkste reden was om er achter te komen hoe een mens in elkaar zit, en waarom ik reageer zoals ik reageer. Ik wilde dit eerst op mezelf toepassen, met als doel mentaal en fysiek sterker te worden en rust en balans te vinden.

Het gevolg is dat ik in 2010 Gewoon Roos! heb opgericht, een sfeervolle praktijk aan huis voor massages.
Bij Gewoon Roos! kun je terecht voor diverse behandelingen. Je vindt er persoonlijke aandacht, warmte, rust en vertrouwen. Kernwaarden die voor mij heel belangrijk zijn.

Ik ben geboren in Amersfoort, waar ik nog steeds met veel plezier woon. Na jaren gewerkt te hebben als secretaresse, leiding geven aan een marketing-service afdeling in commerciële organisaties, heb ik de afgelopen jaren gewerkt in een consumenten organisatie waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de planning van ca. 140 buitendienst medewerkers en het opleiden van nieuwe medewerkers.
HSDesign 2010